Kezdőlap

Következő programok

TársasBázis

Aktuális kiállítások

Programok - plakátok

mini DSCN0285

Augusztus 11-én tizedik alkalommal került megrendezésre a nagy sikerű Zalaapáti Katonadal Fesztivál. A Marcali Bajtársi Egyesület Dalárdája hét éve résztvevője a rendezvénynek.

A program most is az ünnepi szentmisével kezdődött, majd megemlékezés és koszorúzás volt az I. és II. világháborús emlékműnél. A megemlékező beszédet Mészáros Károly őrnagy, a Kaposvári 4. sz. Toborzó és Érdekvédelmi Központ, részlegvezetője tartotta.Ezt követően Vincze Tibor polgármester megnyitotta a fesztivált, majd Kocsi László alezredes, a HM Katonai és Társadalmi Kapcsolatok Főosztályának osztályvezetője köszöntötte a megjelenteket.

A helyi óvodások műsora után a Székesfehérvári Helyőrségi Zenekar következett, majd következett a 18 népdalkör, kórus, egyéni előadó bemutatkozása. A rendezvényt katonai kiállítók, bemutatók és egyéb kísérő programok tették színesebbé.

mini DSCN0263

A Marcali Bajtársi Egyesület Dalárdája az utolsó előtti fellépő volt. Most is, mint az elmúlt években, erre az alkalomra készült el az új katonadal csokor, melyet ismét vastapssal jutalmazott a közönség és a fellépő együttesek. A Dalárdát elkísérte a feleségek, hozzátartozók egy csoportja, de Marcaliból is - a meleg idő ellenére - sokan voltak kíváncsiak a rendezvényre. Voltak, akik kerékpárral tették meg ezt a nem csekély távolságot.

A rendezvényen nem maradhatott el az együttesek közös éneklése, melyet a Marcali Bajtársi Dalárda művészeti vezetője Dr. Mágenheimné Tóth Ildikó vezényelt le.

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

Hétfő - Péntek: 8.00 - 18.00
Szombat: 14.00 - 18.00
Vasárnap: zárva

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Munkatársaink elérhetőségei