Marcali Cafe

Kovács András Péter "Apróbetűs részek" című önálló estjére válthatott jegyet a közönség szeptember 22-én, Marcaliban. A Művelődési ház színháztermében megendezett est meghívott vendégelőadója Szabó Balázs Máté volt.

Szeptember 23-tól látható Horváth János Milán festőművész „Álmodtam egy világot magamnak...” című tárlata a Kulturális Korzó Kortárs Galériájában.
A Kaposváron született művész 1973-ban Pécsett, a Tanárképző Főiskola matematika –rajz szakán végzett. A budapesti Képzőművészeti Egyetemen 1979-ben szerzett diplomát.
Művészettörténészként 40 évig a kaposvári múzeumban Rippl-Rónai szakértőként dolgozott.

Tisztelt Látogatóink! A Marcali Művelődési Központ és a Marcali Múzeum, az alábbi biztonsági intézkedéseket hozta, a koronavírus terjedésének csökkentésére, és látogatói, munkatársai védelmére.

A Marcali Fotókör „Nyitott pincék - hagyományos kulturális értékek átörökítése települési terek használatával” című pályázat keretében megvalósuló " Természetközelben" című, harmadik szemléletformáló alkalmán a marcali szőlőhegybe kirándulhattak a program résztvevői.

Marcaliról készítettek óriás képeslapot a Mesterségem címere elnevezésű szakkör gyerek résztvevői.

A Jókai utcai parkba szervezett családi délutánt dr. Mészáros Géza, a körzet önkormányzati képviselője. A délután programjait a Marcali Művelődési Központ Mozgó Kultúrház szolgáltatása is színesítette.

Szeptember 12-én délután 17 órakor nyílt meg Erdődi Lívia Dimenziók című kiállítása a Kulturális Korzó sétányán.

Szeptember 12-én délután 15 órától adott helyszínt a Korzó előtti sétány a selyemfestő kézműves foglalkozásnak, amelyet Babainé Mikó Beáta pedagógus vezetett.

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

Hétfő - Péntek: 8.00 - 18.00
Szombat: 14.00 - 18.00
Vasárnap: zárva

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Munkatársaink elérhetőségei