Marcali Cafe

2019. november 13-án tartotta a Marcali Bajtársi Egyesület a hagyományos “Márton-napi libavacsorát, bormustrát” a Helvécia étteremben.

A Kortárs/ Nebuló és Kortárs/ Ovis program keretében idén újabb művészetpedagógiai és kézműves foglalkozások tartására nyílt lehetőség a Kortárs Galériában.

Kiss Ádám és Benk Dénes közös estjére válthatott jegyet a közönség hétfő este Marcaliban. A "Humor Sapiens - a felegyenesedés hátrányai" című előadás telt ház mellett került megrendezésre a GYÉK rendezvénytermében.

Balatonújlakra látogatott  a  Marcali Bajtársi Egyesület Dalárdája.  A helyi önkormányzat meghívásának eleget téve vett részt a Kultúrházban megrendezett  “Idősek  Napja”  rendezvényén. A közös fellépés mellett verset  mondott  Bognár  György,  szólót  énekelt,  Bartsch  Zoltán  és  Réti  Zoltán.

Kiss Sándorné hímző kiállítása nyílt "A terítők színes világa" címmel az Amatőr Alkotók kiállítóterében. Az alkotó munkáit Vigmondné Szalai Erika igazgató ajánlotta a jelenlévők figyelmébe.

Halloween-i családi játszóházat szervezett a Művelődési Központ szerdán a Kulturális Korzóban. Délelőtt társasjátékok, délután kézműves foglalkozás, jelmezverseny és filmvetítés várta az érdeklődőket.

 

Az "Érik a szőlő - Marcali éléskamrája" projekt keretében gyerekeknek hirdetett kézműves foglalkozássorozatot a Marcali  Művelődési Központ . A kilenc alkalomból álló sorozat  második klubfoglalkozása október 25-én valósult meg. A résztvevők a pirografika technikájával ismerkedhettek meg és készíthették el alkotásaikat Kőszegi Zsanett irányításával. A nap központi témája a Halloween volt.

Tüttő József festőművész műveiből nyílt kiállítás "Kortárs Világ" címmel. Az alkotó munkáit dr. Frányó Zoltán ajánlota a jelenlévők figyelmébe. A megnyitón közreműködtek a Hidas Frigyes Zeneiskola növendékei és tanára. 

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

Hétfő - Péntek: 8.00 - 18.00
Szombat: 14.00 - 18.00
Vasárnap: zárva

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Munkatársaink elérhetőségei