Marcali Cafe

A várossá nyilvánítás 40. évfordulójára szervezett rendezvénysorozat ünnepi testületi üléssel vette kezdetét Marcaliban. A Baglas Néptánc Együttes ünnepi műsorát követően dr. Sütő László polgármester adta át a város elismeréseit.

Marcali Város Önkormányzata Dr. Laczkovics Anna részére a város vallási, közéleti és közösségi életében, Dr. Darabos Ferencné dr. Tihanyi Margit és Dr. Al Banna Ahmad gyermek háziorvosok részére a város egészségügyében végzett kiemelkedő gyermekorvosi munkájuk elismeréseként, Dr. Fülöp Endre részére kiemelkedő állatorvosi munkája elismeréseként 2017-ben Marcali Városért Díjat adományozott.

Marcali Városért Díjat kapott még a város közéletében és társadalmi életében kifejtett tevékenysége elismeréseként Humpok József, illetve a város egészségügyi életében végzett lelkiismeretes munkája elismeréseként dr. Rajnai.
Marcali Város Önkormányzata Balogh Viktória részére a város közösségi és oktatási életében, Salamon Györgyné részére a város közösségi életében végzett tevékenysége elismeréseként 2017-ben Városi Alkotói Díjat adományozott.

Marcali Város Önkormányzata Domonkos Árpád egyéni vállalkozó, Meiszterics Autósiskola Kft., NOA Kft. részére a városban kifejtett vállalkozói tevékenysége és a város fejlődése érdekében végzett munkája elismeréseként 2017-ben az Év Vállalkozása Díjat adományozta.

Művelődési Házban kialakított falon, ahol a Díszpolgári címmel, Városért kitüntetéssel, Alkotói díjjal elismert marcaliak neve sorakozik, a testületi ülés végén Bereck Balázs és Kis-Dörnyei László alpolgármesterek ünnepélyesen elhelyezték az idei díjazottak nevét hirdető táblákat.
A Marcali Múzeum a „40 éve város Marcali” című fotókiállítás megrendezésével kapcsolódott az ünnephez. A kiállítást Vidák Tünde a Múzeum igazgatója ajánlotta a jelenlévők figyelmébe.

Az ünnepi fogadáson köszöntő modott Móring József Attila országgyűlési képviselő.
További cikkek:
Marcali Portál - Ünnepi testületi ülés
TAVI TV - Tavaszünnep! Ünnepi testületi ülés nyitotta meg az ünnepségsorozatot.

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési és Szabadidő Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.