Marcali Cafe

A tehetséggondozás és az élő zenei produkciók népszerűsítése talált egymásra Marcaliban. Az Őszinte Mosoly Közhasznú Alapítvány és a marcali Kulturális Központ közös koprodukciójában indult útjára az amatőr- lemezzel nem rendelkező - zenekarok találkozója. A két szervező külön-külön is elkötelezett híve a fiatal tehetségek és a hazai zenei élet támogatásának.

A Marcaliban megrendezett somogyi pop-rock zenekarok találkozója csak a nevében volt somogyi – az ország különböző településeiről érkeztek együttesek az egész napos bemutatkozó koncertsorozatra.

Fellépő zenekarok:
A Vándor és a Kalandorock – Marcali

ZeroDay – Győr

Heavenhike – Baja

Burning Hate Heroes – Orosháza

Pollen – Sárszentlőrinc

Smokin’kills - Budapest

A neves zsűri: Tarca László a Pokolgép dobosa, Macsekné Sipos Anita dalszerző, énekes, valamint Korolovics Lajos zenetanár, jazz tanszakvezető, szaxofonművész szigorú, ám kíméletes véleményükkel minősítették a produkciókat, ezzel is egyengetve a zenekarok további útját.

A találkozó legjobb zenekara a bajai Heavenhike lett, és tőlük került ki a legjobb énekes is: Vincze Péter. A legjobb zenésznek járó díjat a marcali Vándor és a Kalandorockból Takács László dobos vehette át.

A rendezvény fővédnökségét Pély Barna zenész vállalta el, aki a Blue Cold Jalapenos előzenekar fellépése után koncertet is adott.

További cikkek:

Marcali Portál - Somogyi Pop-Rock Fesztivál

TAVI TV - Pop-Rock Fesztivál újratöltve

TAVI TV - Pély Barna Marcaliban

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési és Szabadidő Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.