Marcali Cafe

A Kulturális Korzóban tartott interaktív gasztro előadást gyermekeknek a Balaton-part háziasszonya, Madarász Ildikó. A Művelődési Központ által szervezett programra szép számban jöttek el az érdeklődő gyerekek és szüleik.

Az egészségtudatos gasztro bemutató az Önkormányzat által kiírt 2019. évi Egészségügyi, Szociális és Gyermekvédelmi Céltámogatási Pályázat jóvoltából valósult meg. A gyermekek megismerkedhettek a helyes táplálkozás alapjaival, új ízekkel, úgy, hogy aktívan bekapcsolódhattak az ételek készítésébe, és természetesen végig is kóstolhatták az elkészült finomságokat. A zöldség és gyümölcs alapanyagokkal készült ételek között volt gombakrém, sütőtökös-túrós süti, sajtgolyó és nutella. Minden gyermeknek lehetősége nyílt a kuktáskodásra, amit nagyon élveztek. A bemutató háziasszonya természetesen a szülőknek is kedveskedett; nemcsak hasznos tanácsokat és recepteket osztogatott, hanem finom sütőtökös-tejeskávét is készített a gyerekekkel szüleiknek.

A családias és vidám hangulatú gasztro show végén Ildikó minden gyermeket kiskuktává avatott egy oklevél és ajándék kíséretében. A Balaton-part háziasszonya a felnőtteket is elbűvölte kedves, közvetlen és humoros előadásmódjával. Ez a valóban egyedi és különleges gasztro utazás biztosan minden résztvevőnek emlékezetes élmény marad.

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési és Szabadidő Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.