Marcali Cafe

A Marcali Művelődési Központ és a TársasBázis közössége alkotói pályázatot hirdet alsó és felső tagozatos diákok részére az alábbi témakörben:

Kedvenc társasjátékom

 

A kategóriában pályázni A4-es méretben, szabadon választott technikával elkészített képekkel lehet, melyeknek központi témája lehet egy, a pályázó által kedvelt tásasjáték, annak egy figurája, esetleg maga a társasjátékozás folyamata.

Az alkotások mellett kérjük feltüntetni a pályázó nevét, életkorát, osztályát, iskolája nevét, illetve további elérhetőségeit.

Nevezési határidő: 2020. április 30. (csütörtök)

Nevezés módja: A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel az elkészült alkotásokat első körben elektronikus úton várjuk a Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges. email címre. Kérjük, a rajzokat szkennelve vagy lefotózva juttassátok el hozzánk!

A kiállításra kiválasztott eredeti munkákat a későbbiekben kérjük be és a Kulturális Korzó újranyitását követően mutatjuk be a közönségnek, egyelőre bizonytalan időpontban.

Online eredményhirdetés: 2020. május 08. (péntek)

Díjazás: Az alsós korosztály legjobbja egy Tokió királya, a felsős korosztály legjobbja egy Castle of Mind társasjátékot, illetve ingyenes játékalkalmat nyerhet magának és egész osztályának!

A pályázó (kiskorú esetén: szülő, gondviselő) hozzájárul neve feltüntetéséhez és a beküldött pályamunka online és fizikai bemutatásához a Marcali Művelődési Központ pályázathoz kapcsolódó rendezvényein, sajtóanyagaiban.

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési és Szabadidő Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.