Marcali Cafe

Május első vasárnapja az édesanyáké. Az ünnep alkalmából a Marcali Művelődési Központ az elmúlt évek rendezvényeiből válogatva nyújt át egy csokrot Anyák napi köszöntőként.

2012. május 06. „Neked álmodom anyu" címmel szervezett családi délutánt a művelődési központ a Kulturális Korzóban. Míg a gyerekeket különböző játékos foglalkozások várták, addig az érdeklődő szülőknek szakemberek tartottak előadást. A nap zárásaként divatbemutató is volt, ahol anyukák és gyermekeik vonultak fel a kifutón.
Forrás: Marcali Portál


2013. május 11. Ebben az évben Orgonaünnep egyesítette az Anyák napját és a Gyereknapot. A gyerekeket a Szociális és Egészségügyi Szolgáltató Központ Gyermekjóléti Szolgálatának segítségével játszóház, valamint a Szeleburdi Meseszínház: Kuglóf király udvarában című meseelőadás, míg a felnőtteket baba-mama börze és Los Andinos koncert várta. Végül a Baglas Néptánc Egyesület és a Bojtár Népzenei Együttes táncházzal zárta az Orgonaünnepet.
Forrás: Marcali Művelődési Központ

 

2014. május 03. Anyák napja alkalmából Szakcsi Lakatos Béla Kossuth-díjas zongoraművész, Kathy-Horváth Lajos hegedűművész, Egri János jazzbőgős, Pecek Lakatos András dobos alkotta formáció adott egy órán keresztül fergeteges koncertet ismert és improvizatív dallamokkal a Kulturális Korzóban.

Forrás: Marcali Művelődési Központ/Zsirai Tibor / Marcali Portál

2015. május 02. „Úgy szeretném meghálálni…” Kovács Kati, Kossuth-díjas előadóművész adott Anyák napi koncertet a Művelődési Ház nagytermében.
Forrás: Marcali Portál

2020. május 03. Ebben az évben a járványügyi helyzet alakította az édesanyák köszöntését. A Marcali Művelődési Központ lehetőséget biztosított a gyermekeknek, hogy az intézmény honlapján keresztül is köszöntsék édesanyjukat, nagymamáikat, különböző kézműves technikával készült alkotások, versek, fotók beküldésével.
Forrás: Marcali Művelődési Központ

Összeállította: Vigmondné Szalai Erika

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési és Szabadidő Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.