Marcali Cafe

Június 12-én a „Nyitott Pincék” pályázat keretén belül valósult meg a Boros Ételek Fesztiválja a Városi Fürdőben. A Marcali Művelődési Központ és a Városi Fürdő szervezésében megvalósult program délelőtt 10 órától főzőversennyel kezdődött.

A zenés programok 14 órától várták a Fürdőbe látogatókat.

Elsőként lépett a színpadra Szász Katalin és Göth Péter , akik operett slágerekkel örvendeztették meg a közönséget.

A főzőverseny eredményhirdetésére 15 órától került sor. A borral ízesített ételek versenyében a háromtagú helyi zsűri értékelése alapján első helyezett lett a „Vegyigyümi” csapata, második „a Marcali az Otthonunk” egyesület csapata , harmadik helyezettként pedig az „Obsitosok” végeztek.

Az eredményhirdetést követően Marió, a harmonikás muzsikája derítette még jobb kedvre a közönséget.

16 órától egy fiatal, tehetséges énekes DOHM lépett színpadra.

A „Szép Otthon 2020” díjainak átadását követően a sokak által várt, egykori X Faktor győztes, Opitz Barbi lépett a színpadra.

Sztárfellépőként a négyszeres Comet- díjas, platina és aranylemezes Groovehouse együttest köszönthették a nézők a színpadon, pergő ritmusú fellépésükkel zárult a Boros Ételek Fesztiválja.

A rendezvény kísérőprogramjaiként a Mozgó Kultúrházba várták kézműves foglalkozásra a gyermekeket a szervezők, a legkisebbek pedig a fürdés mellett vizidodzsemezhettek is.

A Fürdő Galériájában a „Szőlőhegy” című fotókiállítást tekinthették meg az érdeklődők, amely a művelődési központ fotókörének munkáiból nyílt.

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési és Szabadidő Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.