Marcali Cafe

Újszerű – táncmesés - feldolgozásban ismerkedhettek meg az óvodás és alsós korosztályú gyermekek a Szépség és a Szörnyeteg történetével a Művelődési Házban.
A VSG Táncszínház előadásában a darab egy felvonásban (55 percben) mesélte el a Disney klasszikus, a Szépség és a Szörnyeteg eredeti történetét, Kertész Péter színművész egyedülálló narrációjával, vetített háttérrel, több síkon megjelenített látványos színpadképekkel, komolyzenével és tánccal.

Belle, a Szépség és Adam herceg, a Szörnyeteg, valamint az elvarázsolt kastély csodálatos történetével a társulat szavak nélkül mutatta be: a belső szépség többet ér minden külsőségnél. Feldolgozásukban főszerepet kapott az elfogadás, az empátia és a nem külső jegyektől függő szeretet, amely a Szépség és a Szörnyeteg meséjének egyik legfontosabb üzenete.

A mesélő egy-egy hozzáfűzött mondatán kívül a gyerekeket nem vezette más előre a cselekményben, csak a klasszikus zene és a táncmozdulatok. A lelkes közönség így is értette és érezte a színpadon látottakat.

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési és Szabadidő Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.