Marcali Cafe

A Művelődési Központ - a Marcali Múzeummal összehangolva - színes programokat kínált kicsiknek és nagyoknak az őszi szünetben.

Kedd délelőtt a múzeum munkatársai várták az érdeklődőket egy zenés-táncos alkotó foglalkozásra, illetve bemutatóra a Kulturális Korzóba.

Szerda délután a gombai KRESZ pályánál vehettek részt a mozogni vágyók egy biciklis programon. A bátrabbakat 14 órakor vártuk a Kulturális Korzóhoz, hogy együtt teljesítsünk különböző állomásokat a városban: a kulturális intézményektől a Zsiga-szeró kerékpárboltot érintve a KRESZ pályáig lehetett feladatokat megoldani. Az ehhez szükséges menetleveleket kellett minden állomáson lepecsételtetni. A gombai helyszínen a Közlekedésrendészet és a Mozgó Kultúr várta további ügyességi és kreatív feladatokkal a résztvevőket. A játékos feladatok megoldói és az állomások teljesítői ajándékot kaptak.

Csütörtök délután a Halloween-i szellemes kavalkád keretében több programmal is várták a művelődési központ dolgozói az érdeklődőket: a halloween-i dekorációk készítése mellett Greenbox fotózáson is részt vehetett bárki, hogy belebújhasson egy-egy mese- vagy filmhős bőrébe.

Pénteken délelőtt a Művelődési Ház színháztermében került sor egy régen várt táncmese előadására 10 órai kezdettel. A Szépség és a Szörnyeteg című mesét a VSG Táncszínház művészei adták elő nem mindennapi módon: tánccal, narrációval és különleges fénytechnikával.

Végül pedig péntek délután 14 órától egy könnyed családi mozizással, "A kis vámpír" kalandjaival zárultak a szünidei programok.

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési és Szabadidő Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.