Marcali Cafe

A Civil’Art kiállításhoz kapcsolódóan a Noszlopy AMI 4. a. osztálya látogatott el a Kulturális Korzó Kortárs Galériájába, ahol képzőművészeti érzékenyítő foglalkozáson vettek részt.

A diákok T. Molnár Gertrúd foglalkozásvezető és Huszárné Szőcs Andrea segítségével játékos módon ismerkedtek meg a tárlaton látható alkotások tartalmi, technikai és műfaji sokszínűségével.

A gyermekek a rendhagyó foglalkozáson bemutathatták és megfogalmazhatták, hogy melyik mű tetszik nekik a legjobban és miért vonzó a számukra. A Balaton ábrázolása több kép fókuszában áll, a szervezők erre „fűzték fel” a programhoz kapcsolódó kézműves foglalkozás tematikáját. A nebulók a tó keletkezésének a mondáját is meghallgathatták, és ki-ki lefesthette Balatoni élményeit és készíthetett papírvitorlást, amit haza is vihetett.

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési és Szabadidő Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.