Marcali Cafe

Tegnap este a Marcali Kiss László Városi sportcsarnokban volt a VADAK URA - THE COVENANT, I. Dunántúli ősbemutatója.

A nagysikert aratott előadás létrehozásában stratégiai együttműködő partnere a TBG Productionnak a Soproni Petőfi Színház, fő támogató a Magyar Természettudományi Múzeum, valamint nem utolsó sorban a Re-Production volt.

Az előadás kezdetén Kutor Veronika, a Marcali Művelődési és Szabadidő Központ Nonprofit Kft. ügyvezetője köszöntötte a nézőket. Megköszönte az előadás Marcaliba hozásához, a lebonyolításhoz nyújtott segítséget Marcali Város Önkormányzatának, Tanai Bernadettnek a Marcali GAMESZ vezetőjének és munkatársainak, a Marcali Csarnok Kft. és dolgozói közreműködését, valamint a MMSzK munkatársainak hozzájárulását.

Megköszönte a TBG Productionnak, hogy elhozta városunkba ezt a nagyszabású előadást. Elmondta, hogy a teltház, az érdeklődök száma jelzi, hogy máskor is lehet a városba hozni hasonló nagyságrendű és színvonalú produkciót, hiszen az este bebizonyította, hogy van rá igény Marcaliban és a környéken.

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési és Szabadidő Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.