Marcali Cafe

Gyerekek ingyenesen, felnőttek kedvezményes belépővel látogathatták június 4-én a városi fürdő egésznapos szezonnyitó rendezvényét.

A délelőtt Kölökparádéval indult, ahol 25 csapat 13 állomáson mérte össze tudását.

Míg a gyerekek versenyeztek, a felnőttek gulyásfőző versenyre nevezhettek. A nevező 12 csapatból a Marcali Szépasszonyok és Fiúk Hagyományőrző Egyesület főzőcsapata szerezte meg az első helyet.

 

A délután a játék és felhőtlen szórakozás jegyében telt. A családokat ládavasút, gokartok, buborékfoci, terepsegway ügyességi pálya, vizi mókuskerék és számtalan kisebb játéklehetőség várta.

Marcali Város Szabadidő és Sportegyesület Küzdősport Szakosztályának jiu jitsu bemutatóját követően fellépett Gryllus Vilmos, a programok sorát pedig a DixImage Acoustic Band zenekar koncertje zárta.

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési és Szabadidő Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.