Marcali Cafe

Családi sportnap volt Apák napja alkalmából a marcali fürdőben. A sportos elfoglaltságot nem csak a medencék kínáltak, hanem mászófal, quad pálya, ugrálóvár, és fő attrakcióként egy 65 méteres különleges Exatlon pálya is.

Kutor Veronika, a szervező Marcali Művelődési és Szabadidő Központ Nonprofit Kft. ügyvezetője elmondta: az Exatlon akadálypálya feladatait teljes biztonságban, korosztálytól függetlenül bárki teljesíthette a saját maga tempójában. A bátrabbak pontokat érő bajnokságok keretében is kipróbálhatták ügyességüket.

A sportnapon –közönségtalálkozó keretében, Buzás Dorottya, az Exatlon Hungary harmadik szériájának döntőse tartott bemelegítőt az apa-gyermek csapatoknak, illetve az egyéni versenyzőknek.

Az exatlonista elárulta azt is: a felállított felfújhatós pálya nagyon jól leutánozta az Exatlon pályák képét, miliőjét. – Ugyanaz az érzés fogott el, mint amikor a korábbiakban rajthoz álltam és láttam magam előtt a nagy gigantikus pályát. Ez a pálya megközelítőleg majdnem olyan, mint ami Dominikán volt – tette hozzá.

A különleges versenypálya izgalmas erőnléti és ügyességi kihívás volt gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt, de mindenki nagyon jól vette az akadályokat.

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési és Szabadidő Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.