Marcali Cafe

A Marcali Bajtársi Egyesület Dalárdája ezen a szép tavaszi hétvégén öt helyszínen köszöntötte a hölgyeket a Nőnap alkalmából. Március 04-én pénteken a Mozgáskorlátozott Egyesület Marcali csoportjának helyi ünnepségén léptek fel, majd a Kéthelyi Asszonykórus tagjait köszöntötték egy  bensőséges, jó hangulatú ünnepségen. Szombaton a Marcali Bajtársi Egyesület rendezvénye következett, ahol Szentes István egyesületi elnök bevezető szavai után Bognár György szavalatát  hallgathatták meg  a jelenlévők. Vasárnap először Csömendre látogattak, majd a Boronkai munkacsoport meghívására, a helyi kultúrházban adták elő ünnepi programjukat.

Mind az öt helyszínen Bognár György köszöntötte a lányokat, asszonyokat, az együttes két csokorban operett slágereket adott elő, nagy sikerrel.

 

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési és Szabadidő Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.