Kezdőlap

Következő programok

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény

Korzó Kaland

 

×

Megjegyzés

Nincs kiválasztva kategória, vagy a kategória nem tartalmaz elemeket

Csipetnyi romantika egy kis játékkal, sok nevetéssel és kész a felhőtlen szórakozás. Február 13-án szombaton mindenkit vár a Kulturális Központ, akik szeretnének egy könnyed, vidám délutánt eltölteni családjukkal, vagy barátaikkal.

A programsorozat 14 órakor kezdődik a nevetést garantáló Örült, dilis, szerelem című romantikus vígjátékkal. Ezzel egy időben selyemfestő foglalkozáson vehetnek részt azok, akik inkább kreatívan szeretnék tölteni az időt. A kész alkotások természetesen hazavihetők. 16 órától a Korzó-csatában összemérhetik tudásukat és szerencséjüket a társasjátékot kedvelők (a játékba háromfős csapatokkal lehet nevezni).

A délután zárásaként pedig 17 órától a nevetésé a főszerep Maksa Zoltán humorista jóvoltából. Párban vagy páratlanul, garantált a kikapcsolódás!

A programsorozatra a belépődíj 500 Ft/fő, függetlenül attól, hogy egy vagy több programon kívánnak-e részt venni az érdeklődők. Jegyek elővételben is válthatók.

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési és Szabadidő Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.