Szolgáltatások

Zárd ki a külvilágot és nyiss meg egy másikat a Művelődési Központ második, saját tervezésű szabadulószobájában! Fedezd fel barátaiddal az alkimista pincéjét, fejtsd meg rejtvényeit és ismerd meg eddig rejtve maradt világát, titkait. Gondolkodj logikusan és találd meg Te leggyorsabban a szabaduláshoz vezető utat!

Az Auroom 60 percnyi önfeledt szórakozás valódi izgalmakkal és kihívásokkal, mely remek kikapcsolódási lehetőséget kínál akár barátaiddal, akár kollégákkal kerestek magatoknak csapatépítő programot.

 

 

GYAKORI KÉRDÉSEK


Mi is a szabadulós játék lényege?
A játék során egy történeten keresztül a kitűzött célt (leggyakrabban egy zárt szobából való kiszabadulást) kell elérni a játéktérben fellelhető logikai, ügyességi feladványok megoldásával. A feladatok általában úgy vannak kiszámolva, hogy éppen elég legyen rá a megadott idő, így a játék folyamatos versenyfutás az órával.

Milyen korosztálynak ajánlott a részvétel?
Szabaduló szobánkat 10 éves kortól bárki kipróbálhatja. Nem tartalmaz korhatáros vagy kifejezetten ijesztő elemeket.

Hogyan találom meg a szobát?
A szoba a Művelődési Ház pincéjében került berendezésre (Marcali, Széchenyi u.3), mely külön bejárattal rendelkezik és csak előzetes bejelentkezés alapján látogatható. Időpontot foglalni, jegyet vásárolni, a Művelődési háztól alig 50 méterre lévő Kulturális Korzó információs pultjában vagy telefonon tudsz, a Kulturális Korzó nyitvatartási idejében.

Játszani is csak a Korzó nyitvatartási idejében tudok?
Nem. A nyitvatartási idő csak a jegyásárlásra, foglalásra vonatkozik. Időpont egyeztetését követően kollégáink más időpontban is fogadnak.

Milyen ruhában jelenjek meg?
Mivel a szoba egy régi, sokág használatonkívüli pincében került berendezésre, mindenképp javasolt olyan ruhában jönnöd, amit nem sajnálsz. A hőmérséklet is pincehőmérséklet, így a ruházat kiválasztásakor kérjük, vedd figyelembe az adott időjárási körülményeket!

A játék végigjátszásához szükséges bármilyen különlegesebb képzettség, lexikális felkészülség vagy (a történetből adódóan) kiemelkedőbb kémiatudás?
Nem. A játék enélkül is végigjátszható.

Mennyien játszhatunk egyszerre?
Az optimális létszám a 4-6 fő – ha kevesebben vagytok, nehezebb csapatként együttműködnötök, így ezt annyira em is ajánlanánk.

Mennyibe kerül egy játék?
4 és 6 fő között egységesen 3200,-Ft.

Ha valami nem világos, érdeklődhetek személyesen is?

Természetesen. Az alábbi elérhetőégeken állunk rendelkezésedre:

Telefon: +36 85 510 448
E-mailen: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.
Messengeren: m.me/escperoommarcali
Facebook

Hiánypótló kezdeményezésként Könyvsarok nyílt a Kulturális Korzóban. Az Alexandra marcali üzletének bezárásával idén tavasszal könyvesbolt nélkül maradt a környék. A Kulturális Központ a Duna Könyvklub Kft-vel kötött szerződést, igyekezvén valamelyest pótolni, igény esetén teljesen újraéleszteni a város életéből hirtelen eltűnő, kulturális szálat.

Július 13-tól - lakossági és önkormányzati igényre reagálva - megnyílt a Korzó Könyvsarok, mely a tervek szerint folyamatosan megújuló kínálattal várja a könyvbarátokat. A könyvsarok egyelőre csak alapkészlettel felszerelt, ám a feltöltés folyamatos, kollégáink pedig igyekeznek minden igényt rendelés útján kielégíteni. 

A Kulturális Korzó nyitva tartási idejében várjuk kedves vásárlóinkat!


Marcali Művelődési Központ


Nyitva tartás:

Hétfő - péntek 08:00 - 18:00

Szombat 14:00 - 18:00

A Kulturális Korzó alsó szintjén található a Kortárs Galéria. Az itt kiállított képeket Marcali városa az elmúlt évek során a Bernáth Aurél Galériában megrendezett időszaki kiállításokon bemutatkozó művészek alkotásaiból vásárolta. 
D2X 7450

Az állandó kiállításnak helyet adó rész mellett kapott helyet az időszaki kiállításokat befogadó kiállítóterem.
D2X 7464

A földszinti aula számos rendezvény színhelyéül szolgálhat. 
D2X 7465

A Helytörténeti Múzeum földszinti terme ad helyet a múzeum időszaki kiállításainak.
D2X 7462

A földszinti foglalkoztató terem kézműves táborok, játszóházak lebonyolítására alkalmas.
D2X 7183

Az emeleti moziterem a filmklub vetítései mellett maximum 80 fős konferenciák befogadására alkalmas, projektoros kivetítéssel, hangosítással. A terembérlet feltételei itt
D2X 7467

A rendezvények kiszolgálására a moziterem mellett egy kisebb előadóterem is kialakításra került.
fotó 450A Korzó két földszinti kiállítóterme illetve az emeleti mozi- és konferenciaterem hallássérültek számára tervezett hangosítással is felszerelt.

D2X 0097

 

E-Magyarország Pont a Kulturális Korzóban.
Nyitva tartás: hétfő-péntek 8.00 - 18.00

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési és Szabadidő Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.