Marcali Cafe

E címmel nyílt új kiállítás május 25-én a Kulturális Korzó Amatőr Alkotók kiállítóterében, ahol Trubek Brigitta mandalaképeivel mutatkozott be a tárlatlátogatóknak. A kiállítást T. Molnár Gertrúd művelődésszervező ajánlotta az érdeklődők figyelmébe.

Időszaki kiállítás nyílt Marcaliban, a Künzelsau téren „Együtt szabadon – magyar cigány hősök” címmel, mely tizenegy tablón, mintegy harminc roma származású ’56-os szabadságharcost, illetve példaképnek tekinthető cigány kortárs művészt, értelmiségit mutat be.

„Csillagszekér Planetárium – az égbolt színházában” minden korosztálynak szóló látványos ismeretterjesztő előadások lesznek a világegyetemről, 3D-ben. A planetárium a Bernáth Aurél Galéria udvarán épül fel június 25-én (szombaton).

Harsányi Gábor „Nejem a neten” című vígjátékát láthatta a közönség szerda este a Művelődési Ház színháztermében.

: Tisztelettel tájékoztatjuk a szülőket, hogy az idei ingyenes nyári tematikus táborok jelentkezését a hatalmas túljelentkezés miatt lezárjuk.

Május 12-én a Somogyiak Baráti Köre alkotóinak munkáiból nyílt kiállítás a Kulturális Korzóban.

 

Marcali Város Önkormányzata, valamint a Marcali Művelődési és Szabadidő Központ Nonprofit Kft. az idei évben is meghirdeti az ingyenes nyári tematikus táborokat.

Idén is szezonnyitó partival kezdi a nyári időszakot a marcali fürdő. Június 4-én 9:00-19:00 között különböző programok várják majd az érdeklődőket. Lesz Kölökparádé, terepsegway, buborékfoci, vízi mókuskerék. Fellép Gryllus Vilmos és a Diximage Acoustic Band. A főzőversenyen pedig gulyásételekben bizonyíthatnak majd a csapatok.

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Munkatársaink elérhetőségei