Marcali Cafe

Kézműves foglalkozás,társasjátékok, csillámtetoválás és filmvetítés várta a családokat csütötök délután a Kulturális Korzóban. A Művelődési Központ rendezvényén az érdeklődők a tavaszi Korzó Kaland 2020 halloween-i frissítését is kipróbálhaták.

A Művelődési Központ újabb szabadtéri rendezvényre invitálta az érdeklődőket október 24-én szombat délután a gombai játszótérhez.

Nemzeti ünnepünk alkalmából rendezett megemlékezést Marcali Város Önkormányzata.

Szombaton délután Biró Zoltán író volt a Kulturális Korzó előtti sétányon berendezett szabadtéri Kultúrterasz vendége.

Október második szombatján, a fotókör tagja hozzákezdtek az elmúlt egy év tevékenységét felölelő és bemutató kiállítási anyaguk összeállításához.

A Kultúrterasz elnevezésű programsorozat keretében Lauer Péter tanár, költő megzenésített verseket adott elő a Kulturális Korzó előtti sétányon szombat délután. A családias közegben nem csak a közismert pedagógus saját verseit, hanem más kortárs magyar és külföldi költők műveit is hallhatta az érdeklődő közönség.

Dr. Mészáros Géza Phd. tartott előadást Trianon100 - Az Osztrák-Magyar Monarchia felbomlása és trianon címmel a Kulturális Korzó mozitermében.

Kovács András Péter "Apróbetűs részek" című önálló estjére válthatott jegyet a közönség szeptember 22-én, Marcaliban. A Művelődési ház színháztermében megendezett est meghívott vendégelőadója Szabó Balázs Máté volt.

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

Hétfő - Péntek: 8.00 - 18.00
Szombat: 14.00 - 18.00
Vasárnap: zárva

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Munkatársaink elérhetőségei