Marcali Cafe

Október 20-án nyílt a Veszprémi Művész Céh hét képzőművészeinek tárlata a Kulturális Korzó Kortárs Galériájában. A V7 című kiállítás mintegy előhírnöke a Veszprém Európa Kulturális Fővárosa programnak, amelyhez városunk is csatlakozott.

Október 16-án este 19 órától a Köszönjük Magyarország program jóvoltából a Voice & Brass koncertjét hallgathatták meg az érdeklődők a Művelődési ház színháztermében.

A Marcali Művelődési Központ október 16-ra (szombatra) szervezi Garázsvásárát a piactér fedett részén, 7:00 - 12:00 óráig.

Molnár Gergely grafikáiból nyílt kiállítás október 13-án a Kulturális Korzó Amatőr Alkotók Galériájában, amelyet T. Molnár Gertrúd mb. igazgató ajánlott a tárlatlátogatók figyelmébe.

A Künzelsau téri Kultúrablak ezúttal az ősz jegyében épült meg.

Szombat délután a Kulturális Korzó két programmal várta az érdeklődőket, a Kultúrházak Éjjel-nappal eseménysorozat részeként.

Harmincöt évvel ezelőtt, 1986. április 26-án robbant fel Csernobilban a négyes számú reaktor. Az évforduló keretében „Magyarok Csernobilban” címmel az Urbex Hungary csapata – Jászberényi László, Kalafusz Attila, Hideg László – tartott élménybeszámolót szeptember 25-én a Kulturális Korzóban.

KEDVES MESESZERETŐ GYEREKEK! A Marcali Művelődési Központ NEBULÓ MESEÍRÓ PÁLYÁZATOT hirdet 8-14 éves gyerekeknek "Egyszer volt, hol nem volt……” címmel.

A gyerekek által kitalált mesék tartalmi megkötés nélkül lehetnek hagyományos vagy modern mesék.

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Munkatársaink elérhetőségei