Marcali Cafe

Augusztus 08-án, Somogy megye legkisebb településén, a gyönyörű, festői szépségű természeti környezetben lévő Libickozmán lépett fel a Marcali Bajtársi Dalárda.

Péntek délután a „Papagáj” lakótelep játszóterére települ ki a Marcali Művelődési Központ utazó szolgáltatása, a Mozgó Kultúrház. Huszárné Szőcs Andrea és Vigmondné Szalai Erika művelődésszervező animátorok kézműves foglalkozásokkal és társasjátékokkal fogadták az érkező családokat. Míg a gyerekek rajzoltak, színeztek, könyvjelzőt készítettek, karkötőt fűztek, a felnőttek ügyességüket és logikai gondolkodásukat tesztelhették a társasjátékokkal.

A Marcali Művelődési Központ augusztus 15-ére (szombatra) szervezi Garázsvásárát a piactér fedett részén, 6:00 - 12:00 óráig. Várunk minden olyan magánszemélyt, aki szeretne megválni otthon feleslegesé vált tárgyaitól és minden vásárlót, aki szívesen keresgél a holmik között.

Péntek délután a gombai városrész újonnan elkészült játszóterére érkezett a művelődési központ Mozgó Kultúrháza. A játszótérre látogató gyerekek és szüleik, Huszárné Szőcs Andrea és Vigmondné Szalai Erika művelődésszervező animátorok segítségével kézműveskedhettek, társasozhattak.

A járványügyi helyzet enyhülésével, a közösségépítés jegyében elindult a Marcali Művelődési Központ utazó szolgáltatása a város kiemelt játszóterein. Péntek délután a Móra Ferenc és a Széchenyi utca sarkán található játszótérre érkezett a Mozgó Kultúrház.

Az „Érik a szőlő- Marcali éléskamrája” pályázat keretében megvalósuló felnőtt kézműves foglalkozáson, a vintage diszítés elemeivel ismerkedhettek meg a résztvevők.

Július 22-én Horváth Jenő őrnagy a kaposvári 4. Toborzó és Érdekvédelmi Központ parancsnoka a Magyar Honvédelem Napja alkalmából kitüntetéseket adott át nyugállományú katonáknak, a honvédelem érdekében végzett tevékenységükért.

A járványügyi helyzet enyhülésével, a közösségépítés jegyében elindul a Marcali Művelődési Központ utazó szolgáltatása a város kiemelt játszóterein. A Mozgó Kultúrház péntek délutánonként járja a játszótereket, július végétől szeptember elejéig.

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

Hétfő - Péntek: 8.00 - 18.00
Szombat: 14.00 - 18.00
Vasárnap: zárva

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Munkatársaink elérhetőségei