Marcali Cafe

Tisztelt Látogatóink! A Marcali Művelődési Központ és a Marcali Múzeum, az alábbi biztonsági intézkedéseket hozta, a koronavírus terjedésének csökkentésére, és látogatói, munkatársai védelmére.

Kérjük , hogy intézményeinket csak tünetmentes nézők látogassák! Lázas és/ vagy légúti tünetekkel küzdő személyek kerüljék intézményünk zárt közösségi tereit!

A Kulturális Korzó épületében érintésmentes kézfertőtlenítési lehetőséget biztosítunk, kérjük látogatóinkat, hogy az intézménybe lépéskor használjanak kézfertőtlenítőt! Az MMK telephelyein a kézfertőtlenítés szintén biztosított!

A Kulturális Korzóba és az MMK telephelyeinek épületeibe belépve , Művelődési ház, Civil Szervezetek Háza, vidéki közösségi házak : Gyóta, Boronka, Bize, Horvátkút, a szájmaszk viselése kötelező, annak rendeltetésszerű használatát kérjük!

Kulturális közösségi intézményeinkben fokozzuk a takarítás gyakoriságát, különös tekintettel a mosdók, kilincsek, korlátok, nézőtéri székek , közösségi terű bútorok fertőtlenítését, az épületeink átszellőztetését.
Közönségszolgálati információs pultunknál plexit helyeztünk ki kollégáink és az Önök biztonsága érdekében. A belépőjegyeink értékesítése a járványügyi szabályok betartásával az információs pultnál történik.
Kollégáinkkal való személyes szakmai kontaktus igénye esetén, munkatársaink a Korzó aulájában fogadják a látogatókat. Kérjük, hogy az információs pultnál előre jelezzék látogatóink, hogy melyik kollégánkkal szeretnének megbeszélést folytatni.

Kiállításaink látogatásakor egyszerre max. 15 néző tartózkodhat a kiállítóterekben, betartva a távolságtartás és maszkviselés szabályait.

Csoportos látogatás előtt telefonon történő időpont egyeztetése szükséges, a 85/ 510-448-as telefonszámon, amely hétköznap 8:00-18:00 óra között, szombaton 14:00-18:00 óra között lehetséges.

Zárt térben tartandó előadásainkon a maszk használata kötelező, ez alól az előadó, műsorközlő, fellépő képez kivételt, aki kellő távolság betartásával tartja meg az előadását.

A Marcali Művelődési Központ és telephelyeinek területén a zárt közönségforgalmi terekben munkatársaink maszkhasználata kötelező!

Marcali, 2020. 09. 21.

T. Molnár Gertrúd  mb. igazgató - Marcali Művelődési Központ
Vidák Tünde igazgató - Marcali Múzeum

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési és Szabadidő Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.