Marcali Cafe

Szombaton délután Biró Zoltán író volt a Kulturális Korzó előtti sétányon berendezett szabadtéri Kultúrterasz vendége.

A találkozón Szabó Rebeka kérdezte a marcali rendőrnyomozót az írás szeretetéről, a témák választásáról, a kutatási módszerekről, és természetesen az idén megjelent „Az ajtó” című regényéről.

A felolvasásokkal átszőtt beszélgetésen a közönség ízelítőt kapott a könyv cselekményéből, ami Pécsett, egy múltbéli és egy jelenkori idősíkban játszódik. A történelmi szál 1507-be vezet egy cselédlány sorsához, a jelenkori történet 2019-ben játszódik, miután kinyílik egy rejtélyes ház zárt ajtaja. Természetesen a két történet szervesen kapcsolódik egymáshoz.

 

A családias hangulatú író-olvasó találkozó végén Biró Zoltán az érdeklődő közönségnek elárulta azt is, hogy már készül az újabb könyve, amiben a történelmi múlt Nagyvázsony környékén játszódó cselekményben köszön majd vissza.

 

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Munkatársaink elérhetőségei