Marcali Cafe

„Kultúrablakot” nyitott a Künzelsau téren a Marcali Művelődési Központ az ünnepkör keretében. A díszítő jellegű, illetve interaktív lehetőséget is kínáló szabadtéri mini művelődési központ az év végéig látogatható. 

A „Kultúrablakot” minden héten más-más tematika szerint rendezzük be. Az első hét témája a télvárás. Ennek keretében készültek el kreatív műhelyünkben a hóemberek – a környezettudatosság jegyében, az újrahasznosítási példaként – poharakból, illetve fatuskók és tobozok felhasználásával a jelképes adventi gyertyák. Utcatárlatként az Illusztrátor Pajtások képzőművészeinek mesegrafikáiból válogattunk, melyek az ünnepi készülődésről, az ételekről szólnak.

A második héten természetesen a Télapót várjuk.  Az utcatárlaton pedig a művelődési központ gyermekrajz pályázatára beérkezett alkotásokat mutatjuk meg.

Harmadik héten bepillantást adunk a Korzó Advent Minecraft játékba.

Negyedik héten pedig a Korzó Manók foglalják el a „Kultúrablakot”. Az utcatárlaton az internetes felhívásainkra beküldött kreatív alkotásokból válogatunk.

A záró héten az Újév köszöntés jegyében kívánságfát állítunk fel. Rendhagyó módon, nem várjuk a kívánságokat, hanem adjuk. A fáról bárki leakaszthat egy meglepetés jókívánságot, újévi előrejelzést. Az utcatárlaton Marcaliról készült fotókat vonultatunk fel.

A „Kultúrablak” előtt fényképezkedni, szelfit készíteni is lehet, melyet akár ünnepi üdvözletként is el lehet küldeni szeretteinknek, mivel a személyes kapcsolattartás korlátozott a járványügyi helyzetben.

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Munkatársaink elérhetőségei