Marcali Cafe

 

Elkészült a város első QR-kódos detektívjátéka, a PARABELLUM. A nyomkeresős kaland ingyenesen játszható a room87.online webhelyre kattintva.

A játékosok mobileszköz segítségével eredhetnek egy két évtizedes rejtély nyomába, barangolhatnak Marcali utcáin, oldhatnak meg különböző típusú és nehézségű feladványokat.

 

"Sass Kázmérnak nyoma veszett.

Hátrahagyott mindent: idegen fajok létezését feltételező (vagy megerősítő) relikviáit, többezer oldalnyi rejtjeles jegyzetét, még a mindig nyakára tekert, méregzöld-fekete csíkos sálját is.

Nagyanyja (akivel él) nagyon aggódik érte. Kázmér kiskora óta időutazónak képzeli magát. Félő, hogy különös hóbortja ezúttal olyan helyzetbe sodorta, amiből nincs visszatérés.

Digitális naplója most hozzátok került. Egyetlen oldala szabadon hozzáférhető, a többit azonban titkos kódok védik. A nyomok Marcaliba, egy somogyi kisvárosba vezetnek.

Elég elszántak vagytok, hogy naplóbejegyzései nyomán végigjárjátok eddigi útját, és kiderítsétek, mi történt vele?"

 

Akkor kezdődjék a kaland! >>>

A játék tárhelyének megvásárlását a Marcali Művelődési Központ támogatta!

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Munkatársaink elérhetőségei