Marcali Cafe

E heti alkotónk gyerekkorában kezdett el népi táncolni és a népi hagyományokkal megismerkedni, amely meghatározó volt nemcsak számára , hanem a családja életében is.

Az aktív táncolás befejezése után új hobbit kezdett el keresgélni. Az elmúlt évek során többféle kézműves technikát is kipróbált, míg rá nem talált Keszthelyen egy népi bútor festő tanfolyamra.

A Büchel Éva vezette csoportban az új technika adta számtalan lehetőség elsajátítása új inspirációkkal gazdagította Erzsébetet.

Így vall az alkotás öröméről: „Kisebb nagyobb tárgyakat varázsolok újjá, dobozt, kulcstartót, ajtóra kopogtatót, kis sámlit, ami a kezembe kerül , nem menekül a festés alól”

Legutóbb angyalkákat készített a karácsonyfára és apróbb ajándékokat a családnak.

Továbbra is várjuk a Kreatív Nagyik alkotásairól készült fotókat a Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges. email címre.

Minden jelenleg és a jövőben is alkotó Kreatív Nagyinak , a Marcali Művelődési Központ nevében, új, megvalósítandó kézműves ötleteket kívánunk és meghitt, szeretetteljes karácsonyi ünnepeket!

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Munkatársaink elérhetőségei