Marcali Cafe

A Művelődési Központ ezúttal az Újév köszöntés jegyében kívánságfát állított fel a Künzelsau téri Kultúrablakban. Rendhagyó módon nem várjuk, hanem adjuk az újévi jósló üzeneteket. A fenyőfát ezúttal olyan kártyákkal díszítettük, melyek mindegyike útravalót ad az Újévhez.
A fáról bárki leakaszthat egy meglepetés jókívánságot, újévi előrejelzést!
Az utcatárlaton „A város, ahol élünk” című felhívásra beérkezett fotók láthatóak, melyek sajátos látásmódban Marcali épített és természeti környezetét tükrözik.
A „Kultúrablak” előtt lehet fényképezkedni, szelfit készíteni, melyet akár ünnepi üdvözletként is el lehet küldeni szeretteinknek, mivel a személyes kapcsolattartás korlátozott a járványügyi helyzetben. Arra kérünk mindenkit, hogy vigyázzanak egymásra, és tartsák be a kötelező alapvető védekezési előírásokat.
Köszönjük a Ginkgo Kertészeti Árudának a fenyőfa felajánlását a kívánságfa megvalósításához!

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Munkatársaink elérhetőségei