Marcali Cafe

Szabadtéri plakátkiállítás és nyereményjáték várja az érdeklődőket a Kulturális Korzónál.

A kultúraközvetítés jegyében a fedett teraszon nyitotta meg „Kultúrablakát” a Marcali Művelődési Központ. A díszítő jellegű, illetve interaktív lehetőséget is kínáló szabadtéri mini művelődési központ meghatározott időszakokban más-más tematika szerint készül el, bepillantást adva az intézmény tevékenységébe. Képviseli a különböző tárlatokat, programokat, szolgáltatásokat.

Elsőként a Magyar Kultúra Napjához illeszkedik a „Kultúrablak” január 25-től- február 07-ig. A kultúra ünnepe alkalmából - színházi enteriőr megjelenítésével - a Marcali Művelődési Központ, a Marcali Múzeum és a Berzsenyi Dániel Könyvtár szabadtéri plakátkiállításon keresztül ad keresztmetszetet az elmúlt évben megtartott programokról.

A plakátkiállításhoz kvízjáték is kapcsolódik. A plakátokról kikereshető információk alapján lehet válaszolni a Kultúrablakban található kérdéssorra, és névvel, valamint elérhetőség megadásával (e-mail cím, vagy telefonszám) bedobni a kihelyezett zárt dobozba. A helyes választ beküldők között Huszár Mihály-Vidák Tünde: ”Üdvözlet Marcaliból! – egy somogyi város múltja és jelene képeslapokon” című könyv kerül kisorsolásra, a Marcali Múzeum felajánlásában.

Sorsolás 2021. február 08.

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Munkatársaink elérhetőségei