Marcali Cafe

A Marcali Művelődési Központ szabadtéri kiállítása ezúttal a tavaszvárás jegyében készült el a Kulturális Korzó fedett teraszán. Az ébredező természetet megjelenítő „Tündérkerttel” a hölgyeknek is kedveskedünk a Nőnaphoz kapcsolódva.
A plakátokon pedig bemutatjuk, hogyan változott koronként a női szépségideál.
A díszlet szabadon használható fényképezkedésre, szelfizésre, a virágládákban elhelyezett dekorációkból pedig bárki elvehet egyet ajándékba.
A kiállítás időtartama alatt – március 1-től, március 21-ig - bárkinek lehetősége nyílik arra, hogy hozzájáruljon a „Tündérkert” díszítéséhez.
A művelődési központ kreatív műhelycsapata szívesen fogadja az otthon megfestett köveket, kavicsokat (például, katicás, pillangós, virágos, vagy más természethez köthető mintával), természetes anyagokból készült egyéb dekorációkat, melyeket bármikor szabadon el lehet helyezni a „Tündérkertben”.
A kiállításhoz kvízjáték is kapcsolódik. A megfejtéshez szükséges információk begyűjthetők a szabadtéri kiállításon. A kitöltött kérdéssort - mely szintén a „Kultúrablakban” található -, névvel, telefonszámmal ellátva kell bedobni a kihelyezett zárt dobozba március 21-ig. A helyes választ beküldők között egy 3000 forintos utalvány kerül kisorsolásra a Zsani Fodrászat felajánlásában.

Sorsolás 2021. március 22.

 

Írta: Vigmondné Szalai Erika

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Munkatársaink elérhetőségei