Marcali Cafe

Ismét akcióba lendültek a Korzó Manók, akik Advent idején hétvégente játékra hívták a gyerekeket. A Művelődési Központ dolgozói pedig ezúttal is szívesen segítettek a keresőjáték lebonyolításában.
Mivel a manóknak már nagyon hiányzott az együttjátszás öröme, arra gondoltak, hogy a hosszúnak látszó szürke téli időszakot kicsit színesebbé teszik egy kis szabadtéri kalanddal, hozzácsempészve még a farsangi hangulatot. Ezért a február 20-21-i hétvégén jelmezekbe öltözve bújtak el a kórház parkban. A farsangi mókázás lényege pedig egyszerű volt: a gyerekeknek meg kellett találniuk a manókat, melyek között voltak olyanok is, akiknél betű is volt. A betűkből pedig a Korzó szót lehetett kirakni, ahol folytatódhatott a játék. A Kulturális Korzónál berendezett Kultúrablaknál zsákbamacska és álarc készítő kreatív feladat várta az érdeklődőket. A fakultatív álarckészítő feladat célja pedig az volt, hogy a kész alkotásokat elküldjék a gyerekek a művelődési központnak. Mivel az időjárás nagyon kegyes volt és sokaknak nem volt elég a hétvége, ezért a manókeresést és az álarc készítés határidejét több nappal kitoltuk.

Az álarcokról készített fotók beküldői között kisebb ajándékokat sorsoltunk ki.
Ezúton is gratulálunk a nyerteseknek, valamint köszönjük az összes résztvevő gyermeknek a Korzó Manók nevében, hogy ilyen lelkesen vettek részt a keresőjátékban!

Készítette: Háromi-Horváth Krisztina

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Munkatársaink elérhetőségei