Marcali Cafe

A KulTúrmix programsorozat harmadik előadásaként az "Imádok férjhez menni" című vidám színdarabot láthatta a közönség július 27-én este.

A szervezők és a nézők nagy örömére ezúttal is kegyes volt az időjárás a program megtartásához, így teltház előtt játszhatott a szabadtéri színpadon a Pesti Művész Színház társulata.
A színházkedvelő közönségnek végre lehetősége volt - hosszú idő után először - nagyszínházi előadást látnia, ismerős és remek színészekkel, valamint látványos díszletekkel.
A könnyed, humoros darab főhősnője, Victoria, aki háborúban vesztette el férjét, Bill-t. Miután hozzámegy Bill barátjához, hazatér a háborúból a halottnak hitt első férj. Az igazi kalamajka pedig ekkor kezdődik. Humorban pedig nem is volt hiány.
A vidám jelenetekben, a teljesség igénye nélkül, Fogarassy Bernadett, Egyházi Géza, Várfi Sándor, Nyertes Zsuzsa, valamint Czető Roland lépett színpadra.
A KulTúrmix - Marcali Nyári Fesztiválsorozat részeként megvalósuló színdarab megtekintése az előző programokhoz hasonlóan ingyenes volt.

 

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési és Szabadidő Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.