Marcali Cafe

A KulTúrmix nyáresti programok utolsó produkciójaként a Bud Spencer és Terence Hill Emlékzenekar lépett színpadra július utolsó szombatján.
Az élő koncert helyszíne ezúttal a Művelődési Ház színházterme volt az esős időjárás miatt.

A zárt térben zajló előadásra a rossz idő ellenére is sokan voltak kíváncsiak, hiszen ki ne ismerné a Bud Spencer és Terence Hill filmeket, valamint azok vidám, fülbemászó zenéit.
A különleges formáció tehát kizárólag csakis Bud Spencer és Terence Hill filmzenéket játszik, mégpedig nem mindennapi zenekari arculattal. Az együttes minden tagja egy-egy híres filmbeli karakter nevét és pontos öltözékét viseli. Így ugyanúgy a színpadon látható Charlie Firpo, Charlie O'Brien, Rosco Frazer vagy Susan nővér. A repertoár lefedi a teljes életművet és minden korszak legismertebb dalaiból tevődik össze, pl. Kincs, ami nincs, Bűnvadászok vagy a Piedone filmek zenéi. A színpadi show és az arculat szerves részét képezi még a leghíresebb filmjelenetek vetítése a háttérben.
A gyerekek számára is egyaránt fogyasztható koncertműsor szórakoztató, látványos és különleges élményt nyújtott a közönségnek.

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési és Szabadidő Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.