Marcali Cafe

Szabadtéri sportparti várta a civil szervezetek tagjait a Marcali Művelődési Központhoz tartozó gyótapusztai közösségi háznál. A program elsősorban Marcali és környéke nyugdíjas egyesületeinek, civil szervezeteinek kínált játékos és sportos foglalkozást.

A Gyóta-Kupán hat civil szervezet képviseltette magát: Marcaliból a Honvéd Nyugállományúak Klubja, a Bajtársi Egyesület és a Mozgáskorlátozottak Marcali Csoportja. Városon kívül a Somogyszentpáli Hagyományőrző Nyugdíjas Klub, valamint a Határőr és Rendőr Nyugdíjasok Nagykanizsai Egyesülete állított ki versenyzőket. Országhatáron túlról pedig Horvátországból érkezett a Csáktornyai Rendvédelmi Nyugdíjas Egyesület csapata.

A szabadtéri szellemi és sportvetélkedők között – akár csapatban, vagy egyéniben- mindenki megtalálta a neki tetsző feladatot: kvízben, tekegolyó gurításban, illetve lengőtekében, dartsban, teniszlabda kosárra dobásában, sodrófa és gumicsizma hajításban, valamint egyéb játékos versenyszámban. A Vándorkupát szoros küzdelemben végül a csáktornyaiak nyerték el. A dobogós helyezettek érmeket kaptak, de a részvételért is járt oklevél.

A rendezvény ideje alatt mini makettkiállítást is megnézhettek az érdeklődők. A remekműveket Huszár Géza, a Marcali Makettezők Baráti Körének tagja állította ki.

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési és Szabadidő Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.