Marcali Cafe

Társasbarlang, Korzódetektívek, VR kalandok. Különböző játékokat kínált augusztus első hetében a Kulturális Korzóban megtartott TársasBázis napközis tábor. A társasjátékok a csapatkialakításoknak megfelelően, különböző csoportosításban álltak a gyerekek rendelkezésére.

Délelőttönként, a hét négy napján a Kulturális Korzóban berendezett „TársasBarlangban” összetettebb játékok és szabályaik megtanulásával gyakorolhattak a táborzáró társaspárbajra, de – a moziteremben megrendezésre kerülő Minecraft Bajnokság keretében – barangolhattak a Korzó virtuális másában is. 

A „Korzódetektívek” társasjátékok teljesítésével haladhattak egyik nyomról a másikra az épületet felfedezve.

A városi könyvtárban „VR Kalandok” keretében a virtuális valóságban merülhettek el Dombóvári Kinga segítségével.

Ötödik napon igazodva a Marcali Rendőrkapitányság szakemberei által tartott interaktív foglalkozás tematikájához, rendőrös játékokat kaptak a táborlakók. Ilyen volt a Scottland Yard, a Bandido, a Micro Macro Crime City, a Rókanyomon és a Lépten-nyomon Amszterdam. Még a rendőrök is kaptak játékos szerepkört.

Délutánonként a táboros hagyományok szerint elsősorban szórakoztató programok várták a gyerekeket, mint strandolás, mozizás, fagyizás, MarcLali játszóház. Az adódó köztes szünetekben sem maradtak elfoglaltság nélkül: érdeklődés szerint választhattak játszótér, skate pálya, kreatív foglalkozás és természetesen kedvenc társasjátékok között.

 

Vigmondné Szalai Erika, Zsirai Tibor
táborvezetők

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési és Szabadidő Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.