Marcali Cafe

Augusztus 08-án tizenegyedik alkalommal került megrendezésre a nagy sikerű Zalaapáti Katonadal Fesztivál.
A Marcali Bajtársi Egyesület Dalárdája nyolc éven keresztül résztvevője a rendezvénynek. A Székesfehérvári Helyőrségi Zenekar műsora után 15.00 órakor kezdődött a 18 népdalkör, kórus bemutatkozása. A rendezvényt katonai kiállítók, bemutatók és egyéb kísérő programok tették színesebbé.
A Marcali Bajtársi Dalárda az utolsó előtti fellépő volt. Most is, ahogy az elmúlt években, egy új összeállítású katonadal csokrot adott elő az együttes, mely méltán váltotta ki a jelenlévő közönség vastapsát. Az előadás végén egy, erre az alkalomra íródott dallal köszöntöttük a katonadal fesztivált és a Zalaapáti Harmonika zenekart.

A Dalárdát elkísérte a feleségek, hozzátartozók egy csoportja, valamint a Bajtársi Egyesület Elnöksége, de Marcaliból is többen voltak kíváncsiak a rendezvényre.
A rendezvényen nem maradt el az együttesek közös éneklése, melyet a Marcali Bajtársi Egyesület Dalárdájának művészeti vezetője Dr. Mágenheimné Tóth Ildikó vezényelt le.

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési és Szabadidő Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.