Marcali Cafe

Király Erika festményeiből nyílt kiállítás augusztus 18-án, az Amatőr Alkotók kiállítóterében.

A Marcali Berzsenyi Dániel Könyvtárban dolgozó alkotó 2019-ben autodidakta módon kezdett el festeni. Ahogy elmondta, csodaként élte meg a késztetést arra, hogy alkotni kezdjen, eleinte akrillal papírra festett, aztán vászonra és farostlemezre.

A kiállításon látható művei középpontjában a víz, a természet ábrázolása jelenik meg, festményein a színek és a fények különleges szerepet kapnak.

Bár soha nem tanult festeni, munkáira a biztos ecsetkezelés, az egyedi látásmód és a témaválasztás sokszínű megjelenítése a jellemző.

A tárlatot T. Molnár Gertrúd a Marcali Művelődési Központ megbízott igazgatója nyitotta meg a nagyszámú érdeklődő közönség előtt. A tehetséges alkotó egyik festménye is kisorsolásra került a megnyitó résztvevői között. A kiállítás október 05-ig tekinthető meg a Kulturális Korzóban.

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési és Szabadidő Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.