Marcali Cafe

Szombat délután a Kulturális Korzó két programmal várta az érdeklődőket, a Kultúrházak Éjjel-nappal eseménysorozat részeként.

16 órától a Korzó előtti sétányon a Bajtársi Dalárda őszt köszöntő dalait hallgathatták meg az érdeklődők. Az énekkar a panadémia miatt 2020 óta most először adott koncertet Marcaliban a nézők, jelenlévők örömére. Az együttes művészeti vezetője, karnagya dr Magenheimné Tóth Ildikó, a Dalárda vezetője Samu Zoltán. A bordalok mellett katonadalok is felcsendültek a jó hangulatú délutáni programon. Két nagyszerű zenész : Tislér István tangóharmonikán, Pintér József pedig citerán kísérte a kórust. A délutáni program folytatásaként, 17 órától „Magyarok Csernobilban” címmel hallgathattak meg előadást az érdeklődők, a korzó mozitermében.

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési és Szabadidő Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.