Marcali Cafe

A Künzelsau téri Kultúrablak ezúttal az ősz jegyében épült meg.

Amint beköszönt az ősz, magával hozza azt a színkavalkádot, ami megadja az évszak szépségét. Az őszi dekoráció szinte elképzelhetetlen dísztök nélkül, vagy a Halloween faragott tök nélkül, de itt van az ideje a töklámpás felvonulásoknak is. A szőlőben megjelennek a madárijesztők is. Fontos feladatuk van, meg kell óvniuk a szőlőfürtöket a falánk madárseregektől.

Ezt az őszi hangulatot jeleníti meg a művelődési központ a Künzelsau téri Kultúrablakában.

Azonban most belecsempésztünk egy látszólag kakukktojást is: avagy, hogyan kerül a képbe az oroszlán? A díszlet alapján, a válasz egy mesében rejlik.

A paravánokra ezúttal októberi programjaink közül válogattunk. A plakátokon figyelemmel kísérhetik őszi rendezvényeinket: hétről-hétre aktualizálva.

A Kultúrablak november 14-ig látogatható.

A kiállítás időtartama alatt bárkinek lehetősége nyílik arra, hogy hozzájáruljon az őszi Kultúrablak díszítéséhez. A művelődési központ kreatív műhelycsapata szívesen fogadja az otthon megfestett, vagy kifaragott tököket, töklámpásokat, melyeket bármikor szabadon el lehet helyezni a Kultúrablakban.

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési és Szabadidő Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.