Marcali Cafe

A Déryné Programnak köszönhetően egy vidám színdarabot láthat hosszú idő után a színházkedvelő közönség. A medve nem játék című két felvonásos komédiát a Turay Ida Színház társulata mutatja be 2022. január 18-án kedd este 19 órai kezdettel a Művelődési Házban.

A székely humoros történetek a darab alap témája köré épülnek, miszerint egy csíki falu színjátszóköre megelégeli a pestiek téveszméjét, hogy a székelyeknek a sör nem ital, az asszony nem ember és a medve nem játék. Ezen felbuzdulva létrehoznak egy színjátékot, melyben a székely humor és egy kis pajzánság ötvöződik tánccal, zenével, énekkel. A darab végére biztosan elfáradunk a nevetéstől és az is kiderül, hogy mi a helyzet a medvével.

Szereplők: Pásztor Erzsi/Sztárek Andrea, Berecz István/Boros Ádám, Nyírő Bea, Boros Zoltán, Kovács Dézi, Szántó Szandra, Frech Zoltán, Valázsik Péter/Kurkó J. Kristóf, Barsi Márton, valamint Topolcsányi Laura (a darab írója).

A komédiát rendezte: Szerednyei Béla.

Az előadás a Déryné Program hozzájárulásával valósul meg. Valamint a belépőjegy rendkívül kedvezményes 200 Forintos ára szintén a Déryné Program hozzájárulásának köszönhető!

További információt kérni és jegyet foglalni a 85/510-448-as telefonszámon lehet. Jegyek válthatók a Kulturális Korzóban, valamint az előadás napján a helyszínen is.

A jelenleg érvényes kormányrendelet alapján a színdarabnak helyet adó Művelődési Ház csak szájmaszk viselésével látogatható!

 

 

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési és Szabadidő Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.