Marcali Cafe

 

Magyar Gáborné különleges kézműves ékszereiből nyílt kiállítás március 8-án a Kulturális Korzó Amatőr alkotók kiállítóterében.

A tárlaton látható egyedi ékszereket ásványok és féldrágakövek felhasználásával készítette az alkotó, aki fontosnak tartja a munkája során, hogy egyes ásványok milyen pozitív élettani hatással bírnak a viselőjükre. A bemutatott míves ékszerek az alkotó tehetségét dícsérik, a karkötők, nyakláncok, medálok és fülbevalók szemet gyönyörködtetőek, mindennapi és alkalmi viseletek is láthatóak a tárlaton.

A nőnaphoz kapcsolódó kiállítást T. Molnár Gertrúd művelődésszervező nyitotta meg, aki Magyar Gáborné alkotói munkájának, kreativitásának méltatása mellett kiemelte, hogy a jól megválasztott ékszer minden nő megjelenését kiemeli, viselőjét pedig örömmel tölti el.

A megnyitón résztvevő hölgyek örömére, három egyedi tervezésű és kivitelezésű ékszer is kisorsolásra került.

A tárlat április 19-ig tekinthető meg a Kulturális Korzóban.

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési és Szabadidő Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.