Marcali Cafe

Május 12-én a Somogyiak Baráti Köre alkotóinak munkáiból nyílt kiállítás a Kulturális Korzóban.

A civil egyesület 22 alkotója mutatkozott be különböző műfajokban a tárlaton: festményeket, grafikákat, fotókat és hímzéseket is láthatnak a látogatók a Kortárs Galéria kiállítóterében.

A Somogy megyéből elszármazókat összefogó baráti kör 40 éve alakult, azzal a céllal, hogy ápolja és őrizze a somogyi kulturális hagyományokat. Külön öröm, hogy a kiállító alkotók közül többen Marcaliban végezték a tanulmányaikat.

A megnyitó ünnepségen Kurucz Ádám Konrád szavalata után, a házigazda Marcali Művelődési és Szabadidő Központ Nonprofit Kft. nevében Kutor Veronika ügyvezető köszöntötte a jelenlévőket.

 

Németh Julianna, a baráti kör elnöke megnyitó szavait követően, somogyi népdalcsokor csendült fel a Mikszáth Kálmán Általános Iskola diákjainak jóvoltából.

A műfajilag és technikailag is sokszínű kiállítás június 16-ig tekinthető meg a Kortárs Galériában.

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési és Szabadidő Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.