Marcali Cafe

A várossá nyilvánítás 37. évfordulójára szervezett rendezvénysorozat ünnepi testületi üléssel kezdődött Marcaliban. Ennek keretében adta át – a zeneiskola növendékeinek műsora után - a város elismeréseit dr. Sütő László polgármester.

 

Marcali Városért emlékéremmel ismerték el Bognárné Lázár Magdolna középiskolai tanár oktatásban kifejtett tevékenységét, aki 35 éve dolgozik pedagógusként a marcali gimnáziumban. A város egyházi és közéletében végzett munkájáért szintén ezt a díjat kapta Gelencsér Róbert, az Egyházközség világi elnöke, a Gyék 2000 Kft. vezetője.

Alkotói díjat kapott irodalmi munkásságáért, életútjáért Igali Istvánné Gazda Irma nyugdíjas óvónő. Ugyancsak Alkotói díjat kapott a város oktatási és sportéletében kifejtett munkájáért, a marcali gimnázium nyugdíjas tanára Fokvári György.

Az Év vállalkozása elismerést pedig kertészeti tevékenységéért a Ginkgo Kertészeti Áruda kapta.

Az év sportolója díj III. fokozatában Pintér Róbert karatéka, II. fokozatában Péter Zoltán labdarúgó, I. fokozatában Csatáné Balogh Beatrix kézilabdázó részesült. Az Év utánpótlás sportolója Kuti Bettina kézilabdázó, atléta, az Év csapata a Marcali VFC U19 labdarúgó csapat, az Év edzője pedig Koronczay Miklós, karate edző lett.

A marcali Kulturális Központ kezdeményezésére, a Művelődési Házban kialakított falon, ahol a Díszpolgári címmel, Városért kitüntetéssel, Alkotói díjjal elismert marcaliak neve sorakozik, a testületi ülés végén Kisdörnyei László alpolgármester, Dénes Zsolt és Kőrösi András önkormányzati képviselők ünnepélyesen elhelyezték az idei díjazottak nevét hirdető táblákat.

További cikkek:

Marcali Portál - Ünnepi testületi ülés...

TAVI TV - Köszöntötték a város díjazottjait. Ünnepi Testületi ülés Marcaliban!

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési és Szabadidő Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.