Marcali Cafe

A várossá nyilvánítás 38. évfordulójára szervezett rendezvénysorozat ünnepi testületi üléssel kezdődött Marcaliban. Ennek keretében adta át – az idén 25 éves Calypso Kórus műsorát követően - a város elismeréseit dr. Sütő László polgármester.


Marcali Város Önkormányzata dr. Suchman Tamást Marcali fejlődését elősegítő munkája és több évtizedes közösségi és közéleti tevékenysége elismeréseként 2015-ben Marcali Város Díszpolgára kitüntető címben részesítette.

Marcali Városért Díjat adományoztak a város egészségügyében végzett kimagasló tevékenysége és közéleti munkája elismerésekén dr. Ledniczki István, a város egészségügyében végzett kimagasló tevékenysége, közéleti és közösségi munkája elismeréseként dr. Káplár Lajos, helytörténeti kutató és feldolgozó munkája, közösségi tevékenysége elismerésekén Fehér János, valamint a város bölcsődéjében végzett kimagasló nevelő munkája elismeréseként Böröcz Józsefné részére.

Marcali Város Önkormányzata Városi Alkotói Díjat adományozott a város hitoktatásában kifejtett munkája és közösségi tevékenysége elismeréseként a Katolikus Világi Hitoktatók Munkaközössége részére; a város táncoktatásában kifejtett tevékenységük és közösségi munkájuk elismeréseként Takács Gábor és Takács Gáborné részére; a város művészeti életében népi iparművészként végzett kimagasló tevékenysége elismeréseként Harangozó Rita részére.

Marcali Város Önkormányzata a város fejlődése érdekében végzett tevékenysége elismeréseként 2015-ben Az Év Vállalkozása Díjat adományozta a VIDEOTON Marcali gyára, a Marcali Agro Kft. és a város egészségügyében végzett tevékenysége elismeréseként dr. Búzási Attila részére.

Az ünnepi testületi ülést követően a Művelődési Házban kialakított falon, ahol a Díszpolgári címmel, Városért kitüntetéssel, Alkotói díjjal elismert marcaliak neve sorakozik, a testületi ülés végén dr, Sütő László polgármester, Kisdörnyei László képviselő, és Bödőné dr. Molnár Irén jegyző ünnepélyesen elhelyezték az idei díjazottak nevét hirdető táblákat.

Az ünnepség a Kulturális Korzóban megrendezett fogadással zárult.

További cikkek:

Marcali Portál - Ünnepi testületi ülés...

TAVI Tv - Elismerések a város napján...

 

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési és Szabadidő Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.