Marcali Cafe

December 29-én vidám, jó hangulatú évzáró összejövetelt tartott a Marcali Bajtársi Dalárda a Civil Szervezetek Házában. A rendezvényre ismét meghívást kaptak a feleségek is, így együtt ünnepelhettünk, együtt eleveníthettük fel az év legfontosabb eseményeit. Először közösen feldíszítettük a Koltai-Tóth házaspár által hozott karácsonyfát.


Samu Zoltán az együttes vezetője köszöntette a megjelenteket, értékelte az éves munkát, szólt a Dalárda helyzetéről, körvonalazta a következő év feladatait. Majd - a teljesség igénye nélkül - beszélt arról a 45 fellépésről, amit az év folyamán teljesítettünk. Ebből 17 alkalommal Marcaliban léptünk fel, de hét év után újra eljutottunk a Heves megyei Abasárra, ahol sikeresen szerepeltünk az országos katonadal fesztiválon. A végén a Dalárda minden tagja - elismerésül a sikeres munkának - névre szóló poharat kapott ajándékba az együttes vezetőjétől.


Ezután Lassú Sándor tájékoztatta a jelenlévőket a Dalárda pénzügyi helyzetéről, majd Balogh Miklós, aki 2013. nyaráig volt az együttes vezetője, a tagság nevében ajándékot adott át a Dalárda szakmai és művészeti vezetőjének. A következő felszólaló Illésné Bene Judit az együttes művészeti vezetője volt, aki személyre menően értékelte az éves tevékenységet és a végén egy üveg pezsgővel köszönte meg a sikeres munkát , a jó hozzáállást !
A hivatalos rész után, tiszteletbeli tagunk dr. Gazdag Ferenc rövid értékelését követően egy boros köszöntővel lepte meg az együttes tagjait, amit rövid gyakorlás után elénekeltünk.


A finom vacsora elfogyasztása után előkerültek a feleségek által készített sütemények, pogácsák, majd a borosgazda tagjaink idei borait kóstoltuk meg. Az est hátralévő részében zenészeink, Tislér István és Pintér József húzta a talpalávalót, tánc és együtténeklés zárta a jó hangulatú estét.

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési és Szabadidő Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.