Marcali Cafe

A Marcali Szociális és Egészségügyi Szolgáltató Központ Támogató Szolgálata a „Mi világunk a Te világod!” Címmel esélyegyenlőségi napot szervezett Marcaliban.


Koradélután a Künzelsau téren várták programokkal az érdeklődőket. A rendezvényt Bödőné dr. Molnár Irén Marcali Közös Önkormányzati Hivatalának címzetes főjegyzője nyitotta meg. A résztvevők betekintést nyerhettek a vak és látássérült emberek hétköznapjaiban, megismerkedhettek a Braille-írással, találkozhattak vakvezető kutyával, kipróbálhattak párat a para sportok közül, megtapasztalhatták, milyen lehet kerekesszékben végezni el napi rutinfeladatokat.


Délután Romanek Inka festőművész kézzel tapintható festményeiből nyílt kiállítás a Kulturális Korzóban "Kézzel látni" címmel. Az anyagot Vigmondné Szalai Erika köszöntőjét követően Filebics Magdolna, a SZESZK igazgatóhelyettese ajánlotta az érdeklődők figyelmébe. A megnyitón jeltolmács működött közre.


A kiállított munkák 2016. október 3-ig tekinthetők meg.
További cikkek:
Marcali Portál - A Mi világunk a Te világod!

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési és Szabadidő Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.