Kezdőlap

Következő programok

16
máj.
Idő: 08:00

16
máj.
Online esemény
Idő: 00:00

Korzó Kaland

Aktuális kiállítások

Programok - plakátok

 Banner nyitas 21

128

A tavaly ősz óta tartó kényszerű kulturális intézményi bezárás miatt, több olyan belső felújítási munkára kerülhetett sor az elmúlt időszakban a telephelyeinken, amelyek időigényességük miatt nehezen voltak kivitelezhetőek.


A Marcali Művelődési Központ két technikai munkatársa, Szován Gábor és Bertalan Bálint a művelődési ház színpadának teljes körű felújítása mellett, a Civil Szervezetek házában is korszerűsítési munkálatokat látott el.
A civil egyesületek által jelenleg nem látogatható épületben a tavalyi év folyamán a Gamesz munkatársai végezték el az emeletre vezető lépcsősor balesetveszélyes gumirészeinek az eltávolítását.
Munkatársaim a visszamaradó ragasztóréteg és elvált gumianyagok eltávolítását, a lépcsők felcsiszolását és háromszori új festékrétegekkel való lefestését végezték el az elmúlt hetekben.
Az emeletre vezető lépcsősor biztonságosan és esztétikailag is teljesen megújulva várja majd az intézményi nyitás után a civil szervezeteket az épületben.
A lépcsőfelújítás mellett kollégáim a berendezési tárgyak , székek, asztalok javítási munkálatait és egyéb, kisebb karbantartási feladatokat is szakszerűen elláttak az elmúlt időszakban.

T. Molnár Gertrúd, mb. igazgatóhelyettes

Széchenyi 2020

szechenyi 2020 logo allo color RGB

Nemzeti Kulturális Alap

nka logo

Keressen minket Facebookon is!

Digitális Jólét Program Pont

Nyitvatartás

Kulturális Korzó

A 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet alapján a rendeletben meghatározott kivétellel tilos a közművelődési intézmények látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás. A rendelet értelmében a Kulturális Korzó 2020. november 11-től 30 napon át zárva tart.

Információ: 06 85 510 448

Elérhetőségek:

Marcali Művelődési Központ
8700 Marcali, Múzeum köz 2.
Tel: 06 85 510 448
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Munkatársaink elérhetőségei